Участь у Міжнародній виставці по стоматології «IDS 2019»
16 / 03 / 2019

Участь у Міжнародній виставці по стоматології «IDS 2019»

З 12 - 16 березеня 2019 року в Кельні (Німеччина) пройшла 5-ти денна 38-а Міжнародна виставка по стоматології «IDS 2019», яку організувала «Кёльнмессе» - одна з найбільших виставкових компаній в світі.

Участь в даній виставці разом зі мною взяла делегація з України, до складу якої увійшли представники Асоціації стоматологів силових структур.

На виставці було представлено 64 країни (Аргентина, Бразилія, Чилі, Японія, Корея, Єгипет, Південна Африка, Австралія і Нова Зеландія, вся Європа, а також США і Канада), 2327 компаній - виробників товарів, інноваційних рішень і їхніх послуг, які роблять роботу індустрії стоматології простіше і зручніше.

На унікальному провідному стоматологічному діловому саміті IDS побувало понад 160 000 відвідувачів-фахівців сфери стоматології: стоматологів, зубних техніків, стоматологічних дослідників з 166 країн світу.

Завдяки IDS, відвідувачі виставки отримали корисну інформацію та пропозиції, щодо застосування в своїй практичній і дослідницькій роботі.

Основні тенденції, представлені на виставці:

  • Удосконалення цифрових протоколів.
  • Нові технологічні рішення для застосування в лабораторії і клініці.
  • Розвиток традиційних методик перенесення інформації та комбінація з цифровим (для лабораторних і інтраоральних сканерів, фрезерів, принтерів і т.д.).
  • Використання цифрових методів роботи і діагностики в ортодонтії, протезуванні і ендодонтії.
  • Програмне забезпечення для поліпшення планування ортопедичних конструкцій в імплантології.
  • Розширення продуктів для протезування до високоміцних склокерамічних матеріалів (літієвий дісілікат, кераміка посилена цирконієм).
  • Інші тенденції.

Виставку «IDS-2019» можна охарактеризувати такими цінностями як: нововведення, інноваційність, клієнтоорієнтованість, космополітизм і сприяння спільноти.

Завдяки цій виставці, ми змогли познайомитися з новими тенденціями, продуктами і послугами в стоматологічній індустрії, за допомогою яких, стоматологічна практика і її результати зможуть бути ще успішнішим! Багато цікавих рішення вдалося протестувати і обмінятися контактами з їх дилерами, для подальшого їх впровадження.